Olispa jo syyskuu.

Ei sillä ettenkö tykkäis kesälomasta, mutta kun en jaksais oottaa syyskuuhun saakka että Heroesin 4. tuotantokausi alkaa jenkeissä. Oli niin paha cliffhanger vikas jaksos etten todellakaa jaksais oottaa. Kellot ne on kivoja pelejä. Mä niin tykkään siitä Sylarmusiikista siinä sarjassa, ihana ku mikä <3

Joo, tiedän, 2. kausikin loppuu Suomessa vasta huomenna, mutta mitä vetoa että 3. kausi alkaa täällä kotimaassamme ihanassa vasta ens vuoden puolella, ois NIIN Subin/Maikkarin tapasta se. No ehkä käy todella hauskasti, että saan kattoa syksyllä sekä kolmos- että neloskautta. : D Kolmoskautta w/ tekstitykset Subilta/Maikkarilta(en mä tiedä kummasta se tulee sitte) ja neloskautta netistä, luultavasti streamina, ku ei meiän koneelle enää niiden Simsien takia mahu varmaan sitä kautta.

No mutta. Mua jännittää kovasti se neloskausi. Mitähän jännää siihen tulee. Kuulemma siihen on palkattu ainakin Prison Breakin "T-Bag", Robert Knepper on palkattu sarjaan, kuten myös Star Wars I -leffan Darth Maulia näytellyt Ray Park. Ja sitten tää L-Koodin yks näyttelijä Deanne Bray. Ohoo, jännää. Vaikken Prison Breakia tai tota Star Warsia ookkaa nähny pahemmin(köh joo, L-koodia tuli joskus katottua jonkun verran :D). Sit muutakin jännää. Toi Robert Knepper tulee esittämään jottai pahisheppua ilmeisesti. Uu kiva.

Waiting for September... :D

T. Dani Wolf

Ps. MY NAME IS EARL... I mean... SYLAR! : D