Pisti vaan niiiiiin paljon sapettamaan Pentti Oinosen kommentti.

"Missä menevät vapaamielisyyden rajat? Kysyn, onko pelättävissä, että maailmalla aletaan esittämään vaatimuksia siitä, että ihmisen on saatava avioitua esimerkiksi rakastamansa hauvelin kanssa."

Helsingin sanomien artikkelista vielä tämmönen:

"Hän arveli myös, että lapsille jää ”valtavan syvät haavat”, jos heidän homo- tai lesbovanhempansa ”rakastelevat tuolla makuuhuoneessa”."

Mm. Joo. Ensinnäkin. Eläimiinsekaantuminen on sentään aika HELVETIN paljon sairaampaa kuin homoseksuaalisuus. Toisekseen, kai sitä nyt lapsille jää "valtavan syvät haavat" jos näkee heterovanhempiensa harrastavan seksiä? Mitä eroa siinä sitten on onko homo/lesbopariskunta tai heteropariskunta?

Ja muutenkin pistää tää suomalaisten homofoobisuus vituttamaan niin helvetisti. Jo sekin vituttaa ku sanotaan: "Ihan ok, kunhan pysyvät minusta kaukana". Sekin meinaan kuulostaa lievästi homofoobiselta, anteeksi vain. Siis mitä vikaa heissä on? Oikeesti. Ja joo, ei ole kyllä sairasta nähnytkään, homoseksuaalisuus poistettiin tautiluokituksesta jo vuosikymmeniä sitten. Ja turha pistää mitään raamattupaskaa tähän, raamatun opit on muutenkin suhteellisen ristiriitaiset monissa asioissa, joten sen voi jättää huoletta pois tästä.

Onneks näyttää siltä että Suomessa on järkeviäkin kansanedustajia, kun tuo adoptio-oikeus annettiin homoille/lesboille. Nyt kun saataisiin vielä semmonen että saisivat myös mennä naimisiin. Mikä hemmetin tasa-arvo se on kun ei homo- ja lesboparit saa naimisiin mennä, mutta heteroparit saa? Aika syrjimistä, sanoisin.

Miut on kasvatettu pienestä pitäen homovastaiseksi, mutta onneksi tulin järkiini jo nuorena. Olen sukuni ainoa joka ei ole homofoobinen, tosin olen saanut pikkusiskoni ajattelemaan samalla lailla. Thank God, edes yksi täysjärkinen. Itse olen kyllä ihan hetero, ainakin vielä. En ole täysin varma vielä seksuaalisuudestani :D Mutta tällä hetkellä kyllä ihan hetero. Mutta kuka on väittänyt ettei hetero voi olla homojen puolella?

Kiitos ja anteeksi. Tuli vaan niin raivostunut olo tosta Oinosen kommentista että oli pakko tulla purkamaan tunteita.

T. Dani Wolf

Ps. HOMOFOBIA ON SAIRAUS.

Pps. Älkää äänestäkö Perussuomalaisia. Homofoobinen puolue selvästikin.