...niin voisinpa kirjoitella tännekkin taas.

Eli, meikäläinen oli siis toissa viikonloppuna Tampereella. MY GOD, mulla oli kyllä ehdottomasti paras vkl ikinä ! Jäi paljon insideläppiä ZC:n kanssa, jäin koukkuun Tokio Hoteliin, ja aloitin polttamisen MOI HIENO PÄIVÄ. Mutta tosiaan, oltiin siis 12.9. lauantaina katsomassa Plevnassa se Kunniattomat paskiaiset alias Inglourious Basterds alias IB. Ja herranjumala se on todellakin paras leffa, minkä olen eläissäni nähnyt ! Ja kävimpä muuten katsomassa kyseisen leffan toistamiseenkin viime keskiviikkona, aina vaan paranee.

Leffan kiistaton tähti oli kyllä Christoph Waltz, todellakin. Upea näyttelijä, vaikka itse tiesinkin kyseisen näyttelijän jo Poliisikoira Rex -vierailustaan nukentekijä-murhaaja Martin Wolfina, jaksossa Nukkemurhaaja (Der Puppenmörder, vuodelta 1996). Oli muuten hemmetin pelottava jakso, mutta siltikin koukutuin Waltziin jo siinä vaiheessa. Tästä jaksosta löytyy muuten pieni pätkä youtubessakin.

Mutta Hans Landana hän tekee huomattavan pelottavan, silti karismaattisen esiintymisen. Huoh, vaikka mies onkin jo kiitettävät 52 vuotta "vanha", pitää myöntää että olin aika tohkeissani tuosta miehestä.

"Au revoir, Shosanna !"

Niin ja muitakin hyviä näyttelijöitä leffasta löytyi, mm. Eli Roth, joka on tunnetumpi ehkäpä elokuvaohjaajana (Hostel, Cabin Fever...), veti aivan loistavan suorituksen Danny "The Bear Jew" Donowitzina. Nauratti kovasti sen repliikit, kun hän riehui pesismailansa kanssa. :---D Myös Shosanna Dreyfusia näytellyt Mélanie Laurent vakuutti ja olipa hän todella kauniskin ! Ja tietenkin pitää mainita yksi personal favorite -näyttelijäni, vaikkakin oli kovin pienessä roolissa. Gedeon Burkhard, joka näytteli Cpl. Wilhelm Wickiä, amerikkalaistunutta saksalais-itävaltalaista juutalaista. Ja tähän ei toki vaikuttanut se, että Burkhard näytteli Alex Brandtneriä Rexissä... *roll*

Minun on vaikea arvostella leffaa Tarantino-elokuvana, sillä minen ole nähnyt muita Tarantinon leffoja. Tai no, Kill Billin olen nähnyt osaksi mutta siitä on jo aikaa ja olin niin pieni että sain ikuiset traumat Lucy Liun halkaistusta päästä. D: Vaikka aikajärjestyksessä ei leffassa mentykään (taitaa olla Tarantinon tavaramerkki myöskin, vai olenko väärässä?), niin perässä pysyi todella hyvin.

Mutta menkää hemmetti vieköön katsomaan ko. leffa, tai skalpeeraan teidät kaikki !

T. Dani Wolf

Ps. Menen vielä joku kaunis päivä Christophin kanssa naimisiin ♥

Pps. HERRA HAUFF KÄVELEE KATOSSA. vaan ei enää, r.i.p., soli maailman paras kärpänen ♥

Ppps. Hitlerillä ja Speerillä oli salee suhde. <3